Book H. C. Andersen Paraden - 70 27 03 07 - Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

H. C. Andersen Paraden

Eventyrlig underholdning med de klassiske eventyr

H. C. Andersen Paraden er dansk, dejlig og eventyrlig. Med sin unikke charme, professionelle profil og samtidig umiddelbare og hjertelige spilleglæde er H. C. Andersen Paraden oplagt underholdning.

Mere end 30 års erfaring og mere end 7000 forestillinger overalt i verden har gjort H.C. Andersen Paraden til en af de største succeser i folkelig kvalitetsunderholdning i mange år. De optræder veloplagt, morsomt og respektfuldt over for Danmarkshistoriens største kulturpersonlighed nogensinde. Med andre ord er H.C. Andersen Paraden som et eventyr helt uden sidestykke i hele kongeriget.

Den lille musikalske forestilling præsenterer 20 populære eventyrfigurer i alle aldre i originale kostumer, og de folder sig ud som et glansbillede af H.C. Andersens verden. Iørefaldende sange (The Ugly Duckling, Thumbelina, Wonderful Copenhagen og mange flere), festlige uddrag af de mest kendte eventyr samt skuespilleren Torben Iversen, der som digter kæder det hele sammen med anekdoter og aktuelle indfald. Som en festlig optakt til showet, kan H.C. Andersen Paraden levere den flotteste parade gennem byen, centret eller festpladsen.

Efter showet kan publikum møde Paradens 20 eventyr figurer og få en selfie, highfive eller autograf.

H.C. Andersen Paraden kan arrangeres hele året, og til jul og i de kolde vintermåneder optræder H.C. Andersen Paraden i flotte illuminerede vinterkostumer – et stemningsfuldt indslag, der lyser op i en mørk tid.

Print
Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Dette siger kunderne om Showbizz Danmark

Claus Nielsen, Ringe

"I er for vilde! Vi snakker stadig om den fede fest vi holdt med klubben. Alt fra underholdning til musik og mad var totalt i orden".

Kim Tvarsted

"Fantastisk arrangement vi fik stablet på benene ved hjælp af ShowBizz Danmark".

Jan Rasmussen, Roskilde

"Vi er super tilfredse med den helt igennem fantastiske service. Tak for hjælpen med underholdningen til vores fest".

Edith Knudsen, Bramming

"Tak for hjælpen. Alle gæsterne roste underholdningen. Stor anbefaling herfra".

Anne Jensen, Åbenrå

"Vi har gennem de sidste 5 år brugt Showbizz Danmark til at finde underholdning til vores fester. Her får vi altid god service og gode muligheder".

Hans Laursen

"Det var en stor lettelse at få hjælp til arrangementet og jeg takker mange gange for god inspiration og dialog gennem hele processen".

Martin, Hobro

"Vi leder allerede efter påskud for en ny fest. Tusind tak for alle de gode råd og ideer til festen. Underholdningen vi bookede hos jer sad lige i skabet".

Karoline K. Mortensen

"Hej Showbizz Danmark. Vil lige give en tilbagemelding på vores fest - det blev et kanon arrangement, som både vi og vores gæster var meget tilfredse med. Vi vender helt sikkert tilbage til jer når en ny fest skal arrangeres".

Peter, Åbenrå

"Hvis vi en anden gang får brug for gode ideer og super god service, så kontakter vi helt sikkert Showbizz Danmark. Vores årlige familie-fest var et hit takket være god underholdning og musik, der satte stemningen fra starten.

Claus G. Mikkelsen

"Bestyrelsen og jeg fik igen et godt arrangement op at stå. Denne gang leverede Showbizz Danmark musikken og det var vi alle meget tilfredse med. Gode anbefalinger herfra".

Lisette Møller, Kolding

"Vi havde helt sikkert ikke fået den fantastiske fest uden hjælp fra Showbizz Danmark. Nu er vi en super god oplevelse rigere. Tusind tak for sparring og input".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
julie1
brug for hjælp?
Søg
Generic filters