Book Die Herren på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Die Herren

U2 Trip i hele Danmark

U2 kopibandet - Die Herren - har turneret landet tyndt med U2´s fantastiske sange i mere end 30 år og det er blevet til mere end 2500 koncerter siden 1991. Die Herren har spillet den populære U2 musik overalt: ved store shows med gigantiske lydanlæg og omfattende lysshow, til helt små, intime koncertsteder. De har optrådt på festivaler, i koncerthuse, i kirker, på uddannelsessteder, barer og ja, også på plejecentre. Publikum tæller derfor et virkelig bredt udvalg af befolkningen og både koncert- og festivalgæster, virksomheder, gymnasieelever, foreninger, udsendte soldater, pensionister og mange, mange flere, har skrålet med på de udødelige hits. Die Herren har bevist, at U2´s musik og tekster kan spilles for alle – blot sangene og præsentationen tilpasses publikum og omgivelser.

Netop i 2023 turnerer Die Herren med deres ”U2-Trip”, hvor de giver publikum en musikalsk rejse ind i U2´s dybe musikunivers. Publikum inddrages og suges ind i koncerten, så de fyldes med energi og går hjem med en fantastisk oplevelse. Die Herren giver sangene nyt liv og energi - naturligvis uden at de mister historiens U2-touch. Sange som "With or Without Your, Sunday Bloody Sunday, I Still Haven’t Found What I´m Looking For, Where the Streets Have No Name, New Years Day og alle de andre store sange, er naturligvis en del af "U2-Trip" repertoiret.

Die Herren fører U2´s musik ud til selv de mindste spillesteder og gør en dyd ud af, at koncerterne skal være unikke og nærværende. Målet har altid været at nå ud til alle - også dem på bagerste række.

Galleri
Video
Print
Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
julie1
brug for hjælp?
Søg
Generic filters