Book BRO på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

BRO

Millioner af streams på Spotify

BRO - døbt Kevin Andreasen - er en ultra populær kunstner, som virkelig formår at sparke gang i festen for de unge. Han har over 60 millioner streams på Spotify, hvor hans store hit: SYDPÅ, stadig er ultra populær. Sangen, blev med masser af hype, en uundgåelig landeplage i sommeren 2018. Bro har efterfølgende været på turné over hele landet adskillige gange og med mere end 150 shows i bagagen, er Bro en særdeles erfaren solist, som er kendt for at skabe en god oplevelse og en fantastisk fest blandt publikum, i særdeleshed den yngre generation, der højlydt synger med på sange som "Døgnrytme", "Skør", "Glad" og "Afstand".

BRO optræder med et rigtig godt singback show og har en imponerende vifte af sange, der sætter gang i festen. BRO er en rutineret performer, som trækker fulde huse og vil være et godt trækplaster at sætte på plakaten til arrangementet, hvor der virkelig skal være FEST, sang og gang i dansegulvet.

"Sydpå" - et kæmpe hit!

BRO er kendt for en række hits, hvor bl.a. sangen ”Hvor er du, Bro?” satte hans karriere i gang med mere end 15.000.000 streams på Spotify. Men det der for alvor placerede BRO på hitlisterne, var da han i 2018 producerede titelsangen til Paradise Hotel “Sydpå”. Den sang gik hen og blev en regulær landeplage over hele Danmark, og alle, både yngre og ældre, kunne synge med på det store sommerhit. Det blev den mest streamede sang i Danmark det år. Realitystjernen og sangeren BRO har sidenhen produceret en lang række hits, som han turnerer med i en forrygende show med både lyd og lys og masser af danse-hits.

Book BRO og skab en fest

Skal du skabe ekstra hype om dit arrangement og vil du gerne trække en masse, glade unge mennesker til, så er BRO et godt bud på en kunstner, der kan samle publikum. Han optræder med ultra stor energi med masser af smil og charme og har altid et godt greb om publikum, som han giver nøjagtig det, de er kommet efter: Fest, farver og masser af fede hits.

For booking, ledige datoer og spørgsmål kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller på showbizz@showbizz.dk.

Galleri
Video
Pris
SoMe
Print

Ønsker du priser på BRO, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Følg BRO på Facebook
Følg BRO på Instagram
Følg BRO på YouTube
Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Jeanne, Roskilde

"Godt med gode ideer, når man ikke selv har nogen. Vi havde en helt genial fest, takket være Showbizz Danmark".

Martin, Hobro

"Vi leder allerede efter påskud for en ny fest. Tusind tak for alle de gode råd og ideer til festen. Underholdningen vi bookede hos jer sad lige i skabet".

Claus G. Mikkelsen

"Bestyrelsen og jeg fik igen et godt arrangement op at stå. Denne gang leverede Showbizz Danmark musikken og det var vi alle meget tilfredse med. Gode anbefalinger herfra".

Kurt & Jonna, Ålborg

"Tak. Bare tak... Det var fantastisk at få professionel vejledning i forbindelse med vores fest".

Kirsten og Kristoffer, Middelfart

"Vil man have et perfekt afviklet arrangement, så er det bare nemmest og klogest at spørge en professionel til råds. Vi forhørte os hos Showbizz Danmark, som tog telefonen, svarede på vores spørgsmål, gav os masser af inspiration og afviklede et helt igennem perfekt arrangement for både børn og voksne. Sådan skal det gøres. Stor tak fra os".

Frank Sørensen, Valby

"Super fin hjemmeside I har - nemt at finde inspiration og udfylde formularen, og fedt I lige følger op og ringer med mere information. Vi har booket bandet og glæder os til arrangementet til sommer. Tak for hjælpen".

Jakob Hansen, Slangerup

"Når jeg tænker over det, er det jo helt tosset at prøve at arrangere det hele selv, når I er fulde af ideer og kan eksekvere det hele professionelt. Det har sparet en masse tid og kræfter. Stor tak fra os. Festen blev helt forrygende".

Henriette Højmann, Nykøbing M.

"Bare rart med god inspiration, dygtig hjælp i telefonen og et overstået og meget vellykket arrangement. I holdt, hvad I lovede. Tusind tak for jer i Showbizz Danmark".

Hans Laursen

"Det var en stor lettelse at få hjælp til arrangementet og jeg takker mange gange for god inspiration og dialog gennem hele processen".

Vibeke M. Petersen, Gedser

"Hold da op en fest vi fik stablet på benene til vores sølvbryllup. Tusind tak Showbizz Danmark for de gode input til underholdningen, som blev helt i top".

Kim Tvarsted

"Fantastisk arrangement vi fik stablet på benene ved hjælp af ShowBizz Danmark".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
Søg
Generic filters

Vil du modtage inspiration til dit næste event?