Book BRO på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

BRO

Millioner af streams på Spotify

BRO - døbt Kevin Andreasen - er en ultra populær kunstner, som virkelig formår at sparke gang i festen for de unge. Han har over 60 millioner streams på Spotify, hvor hans store hit: SYDPÅ, stadig er ultra populær. Sangen, blev med masser af hype, en uundgåelig landeplage i sommeren 2018. Bro har efterfølgende været på turné over hele landet adskillige gange og med mere end 150 shows i bagagen, er Bro en særdeles erfaren solist, som er kendt for at skabe en god oplevelse og en fantastisk fest blandt publikum, i særdeleshed den yngre generation, der højlydt synger med på sange som "Døgnrytme", "Skør", "Glad" og "Afstand".

BRO optræder med et rigtig godt singback show og har en imponerende vifte af sange, der sætter gang i festen. BRO er en rutineret performer, som trækker fulde huse og vil være et godt trækplaster at sætte på plakaten til arrangementet, hvor der virkelig skal være FEST, sang og gang i dansegulvet.

"Sydpå" - et kæmpe hit!

BRO er kendt for en række hits, hvor bl.a. sangen ”Hvor er du, Bro?” satte hans karriere i gang med mere end 15.000.000 streams på Spotify. Men det der for alvor placerede BRO på hitlisterne, var da han i 2018 producerede titelsangen til Paradise Hotel “Sydpå”. Den sang gik hen og blev en regulær landeplage over hele Danmark, og alle, både yngre og ældre, kunne synge med på det store sommerhit. Det blev den mest streamede sang i Danmark det år. Realitystjernen og sangeren BRO har sidenhen produceret en lang række hits, som han turnerer med i en forrygende show med både lyd og lys og masser af danse-hits.

Book BRO og skab en fest

Skal du skabe ekstra hype om dit arrangement og vil du gerne trække en masse, glade unge mennesker til, så er BRO et godt bud på en kunstner, der kan samle publikum. Han optræder med ultra stor energi med masser af smil og charme og har altid et godt greb om publikum, som han giver nøjagtig det, de er kommet efter: Fest, farver og masser af fede hits.

For booking, ledige datoer og spørgsmål kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller på showbizz@showbizz.dk.

Galleri
Video
Pris
SoMe
Print

Ønsker du priser på BRO, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Følg BRO på Facebook
Følg BRO på Instagram
Følg BRO på YouTube
Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Hans Laursen

"Det var en stor lettelse at få hjælp til arrangementet og jeg takker mange gange for god inspiration og dialog gennem hele processen".

Kim Tvarsted

"Fantastisk arrangement vi fik stablet på benene ved hjælp af ShowBizz Danmark".

Mette og Pia

Hej Showbizz. Vi er mega glade for vi endelig må holde fredagsbar igen og tusind tak for jeres ideer til underholdning. Det gør det hele meget nemmere jo"

Mona og Ejnar Schiødt

"Vi bliver konstant mindet om den dejlige fest vi holdt sidste år. De voksne husker underholdningen og børnene glemmer aldrig de fine forlystelser. Showbizz Danmark leverede og hentede det hele - det var jo nemt. Tusind tak for hjælp".

Kurt & Jonna, Ålborg

"Tak. Bare tak... Det var fantastisk at få professionel vejledning i forbindelse med vores fest".

Henny Nielsen

"På vegne af hele vores ældreforening takker jeg Showbizz Danmark mange gange for god service og behagelig dialog. Vi er mange, der stadig husker festen og underholdningen med stor glæde."

Søren og Henning

"Lidt af et vovestykke vi kastede os ud i, da vi sagde ja til at arrangere årets julefrokost i klubben. MEN, så fandt vi på at kontakte Showbizz Danmark som nærmest klarede det hele og leverede både musik og underholdning. Super fedt. Tak for det".

Familien Nyberg

"En konfirmation er en stor begivenhed, både for konfirmand, forældre og familie. Vi havde valgt at gøre lidt ekstra ud af det til festen og bookede musik og underholdning gennem Showbizz Danmark. Det hele gik bare fantastisk og vi skulle ikke bekymre os om noget som helst, bookeren klarede det hele. Stor ros og stor tak herfra".

Tonny & Line, Viborg

"Vi traf den rigtige beslutning, da vi kontaktede jer og fik ideer til vores fest. Musik og underholdning var bare helt perfekt og lige som vi ønskede os det skulle blive".

Edith Knudsen, Bramming

"Tak for hjælpen. Alle gæsterne roste underholdningen. Stor anbefaling herfra".

Lisette Møller, Kolding

"Vi havde helt sikkert ikke fået den fantastiske fest uden hjælp fra Showbizz Danmark. Nu er vi en super god oplevelse rigere. Tusind tak for sparring og input".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
julie1
brug for hjælp?
Søg
Generic filters