Book Anders Blichfeldt og 'Det Nye Band' på tlf: 70270307 | Showbizz.dk
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Anders Blichfeldt og Det Nye Band

Et hamrende, velspillende og kompetent band

I Anders Blichfeldts fulde bagage ligger mere end 25 albums, 250 sange, 2000 koncerter og over 1 million solgte plader.

Han tager os, med nyfunden energi, på en musikalsk ekspedition sammen med det hamrende velspillende og kompetente Det Nye Band. Anders troede egentlig, at han havde sagt farvel til sommerturnelivet efter, at han stoppede med 'Big Fat Snake'.

Succesen med forårsturen 2022 med Det Nye Band fik imidlertid Anders Blichfeldt til at erkende, hvor meget han savner det uforudsigelige vejr, duften af græs, mødet med arrangører og publikum samt ikke mindst fællesskabet med kollegerne.

Anders Blichfeldt og Det Nye Band erobrede derfor den danske sommerscene på ny i 2023 med bravur. Publikum kan glæde sig til sange fra tiden med 'Big Fat Snake' samt Anders' fortolkninger af andre kunstneres musik, som han enten har fremført som TV-vært på 'Rock Show' eller fra deltagelsen i 'Toppen af Poppen'.

Der vil også̊ blive spillet helt nye sange, for ja Anders Blichfeldt udgiver stadig ny musik. Senest har han haft kæmpe succes med sangen “Tik Tak” om fire veninders livslange venskab - en sang, der omfavner dét at blive voksen og senere rigtig voksen.

Anders Blichfeldt koncert

Selv er Anders Blichfeldt stolt over alle de sange, der har dannet fundamentet for hans karriere, men til en koncert med ham nu, kan du se frem til en række “greatest hits” - gammelt og nyt, hvor kodeordet er klassisk rock.

En booking af bandet byder på en helt igennem fantastisk musikoplevelse, hvor glæden ved at synge og spille stråler ud af musikerne. Publikum bliver i dén grad revet med og kan synge med på gamle klassikere og svinge hofterne til nye ørehængere.

Ved at booke Anders Blichfeldt og Det Nye Band kan du opleve medlemmerne:

Mads Andersen på trommer,
Martin Jønsson, der spiller klaver,
Morten Maltesen på bas,
Ulrik Bust, som giver den gas på sin saxofon

og sidst, men ikke mindst kan du selvfølgelig opleve Anders Blichfeldt som vokal.

Sange fra Anders Blichfeldt

Skal du imponere dine gæster med sange fra Anders Blichfeldt og en fantastisk livekoncert med Det Nye Band, så foretag en booking og oplev det skønne band til dit næste arrangement. Vi er altid behjælpelige med at finde den helt rette underholdning til ethvert arrangement, så du og dine gæster blot kan læne jer tilbage og nyde oplevelsen. Kontakt Showbizz Danmark i dag og book det helt rigtige musikalske indslag med sange fra Anders Blichfeldt til din kommende begivenhed.

Hvis du har et event planlagt længere ude i fremtiden, men endnu ikke ved, hvilken type underholdning, der passer dertil, så tjek vores Instagramprofil ud, hvor du helt sikkert kan blive inspireret. Vi deler hyppigt en masse sjove opslag med vores dygtige kunstnere, herunder både børneunderholdning, komik og stand-up samt shows og liveoptræden med forskellige bands. Vi glæder os til at planlægge din begivenhed sammen med dig.

Galleri
Pris
Print

Ønsker du priser på Anders Blichfeldt og 'Det Nye Band', så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Claus Nielsen, Ringe

"I er for vilde! Vi snakker stadig om den fede fest vi holdt med klubben. Alt fra underholdning til musik og mad var totalt i orden".

Kurt & Jonna, Ålborg

"Tak. Bare tak... Det var fantastisk at få professionel vejledning i forbindelse med vores fest".

Mette og Pia

Hej Showbizz. Vi er mega glade for vi endelig må holde fredagsbar igen og tusind tak for jeres ideer til underholdning. Det gør det hele meget nemmere jo"

Henriette Højmann, Nykøbing M.

"Bare rart med god inspiration, dygtig hjælp i telefonen og et overstået og meget vellykket arrangement. I holdt, hvad I lovede. Tusind tak for jer i Showbizz Danmark".

Tonny & Line, Viborg

"Vi traf den rigtige beslutning, da vi kontaktede jer og fik ideer til vores fest. Musik og underholdning var bare helt perfekt og lige som vi ønskede os det skulle blive".

Jeanne, Roskilde

"Godt med gode ideer, når man ikke selv har nogen. Vi havde en helt genial fest, takket være Showbizz Danmark".

Jakob Højbjerg

"Vi holdt en helt genial fest for vores forældre til deres guldbryllup og fandt underholdningen på jeres hjemmeside. Jeg synes det er nemt at hente inspiration når man ikke er helt sikker på, hvad det er man leder efter. Stor tak for hjælpen, det blev en fest vi aldrig glemmer".

Henrik Jørgensen, Haderslev

"Alt klappede bare. Fedt band og masser af danseglade gæster. Tak til Showbizz Danmark".

Martin, Hobro

"Vi leder allerede efter påskud for en ny fest. Tusind tak for alle de gode råd og ideer til festen. Underholdningen vi bookede hos jer sad lige i skabet".

Søren og Henning

"Lidt af et vovestykke vi kastede os ud i, da vi sagde ja til at arrangere årets julefrokost i klubben. MEN, så fandt vi på at kontakte Showbizz Danmark som nærmest klarede det hele og leverede både musik og underholdning. Super fedt. Tak for det".

Per Nielsen, Odense

"Vi valgte Showbizz Danmark som leverandør til vores årlige fest. Stor tak for god service".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
Søg
Generic filters

Vil du modtage inspiration til dit næste event?