Book Anders Blichfeldt og 'Det Nye Band' på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Anders Blichfeldt og Det Nye Band

Et hamrende, velspillende og kompetent band

I Anders Blichfeldts fulde bagage ligger mere end 25 albums, 250 sange, 2000 koncerter og over 1 million solgte plader.

Han tager os, med nyfunden energi, på en musikalsk ekspedition sammen med det hamrende velspillende og kompetente Det Nye Band. Anders troede egentlig, at han havde sagt farvel til sommerturnelivet efter, at han stoppede med 'Big Fat Snake'.

Succesen med forårsturen 2022 med Det Nye Band fik imidlertid Anders Blichfeldt til at erkende, hvor meget han savner det uforudsigelige vejr, duften af græs, mødet med arrangører og publikum samt ikke mindst fællesskabet med kollegerne.

Anders Blichfeldt og Det Nye Band er så klar til at erobre den danske sommerscene på ny i 2023. Publikum kan glæde sig til sange fra tiden med 'Big Fat Snake' samt Anders' fortolkninger af andre kunstneres musik, som han enten har fremført som TV-vært på 'Rock Show' eller fra deltagelsen i 'Toppen af Poppen'.

Der vil også̊ blive spillet helt nye sange, for ja Anders Blichfeldt udgiver stadig ny musik. Senest har han haft kæmpe succes med sangen “Tik Tak” om fire veninders livslange venskab - en sang, der omfavner dét at blive voksen og senere rigtig voksen.

Anders Blichfeldt booking

Selv er Anders Blichfeldt stolt over alle de sange, der har dannet fundamentet for hans karriere, men her til sommer får vi en række “greatest hits” - gammelt og nyt, hvor kodeordet er klassisk rock.

En booking af bandet byder på en helt igennem fantastisk musikoplevelse, hvor glæden ved at synge og spille stråler ud af musikerne. Publikum bliver i dén grad revet med og kan synge med på gamle klassikere og svinge hofterne til nye ørehængere.

Med en booking af Anders Blichfeldt og Det Nye Band kan du opleve medlemmerne:

Mads Andersen: Trommer
Martin Jønsson: Klaver
Morten Maltesen: Bas
Ulrik Bust: Saxofon

Og sidst, men ikke mindst selvfølgelig Anders Blichfeldt som vokal. Foretag en booking og oplev det skønne band til dit næste arrangement.

Print
Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Dette siger kunderne om Showbizz Danmark

Henrik Jørgensen, Haderslev

"Alt klappede bare. Fedt band og masser af danseglade gæster. Tak til Showbizz Danmark".

Jakob Hansen, Slangerup

"Når jeg tænker over det, er det jo helt tosset at prøve at arrangere det hele selv, når I er fulde af ideer og kan eksekvere det hele professionelt. Det har sparet en masse tid og kræfter. Stor tak fra os. Festen blev helt forrygende".

Henny Nielsen

"På vegne af hele vores ældreforening takker jeg Showbizz Danmark mange gange for god service og behagelig dialog. Vi er mange, der stadig husker festen og underholdningen med stor glæde."

Kasper og Lars, Holbæk

"Vi synes I fortjener stor ros for jeres arbejde. Vi havde en super fed legedag for børnene og alle var meget glade. Super cool med de mange sjove indslag fra Showbizz Danmark".

Per S. Hemmingsen

"Jeg stod for den årlige familiefest i år og dvs. jeg arrangerede alt fra mad til underholdning... men fik alletiders fine hjælp fra Showbizz Danmark, som leverede både forlystelse og musik. Tusind tak for det - vi havde en super god fest".

Merete Møller og sønner

"Vi er blevet de nye festarrangører i familien efter vores meget vellykkede arrangement sidst... og det job tager vi gerne med Showbizz Danmark som sparringspartner. Alt gik som smurt"

Henriette Højmann, Nykøbing M.

"Bare rart med god inspiration, dygtig hjælp i telefonen og et overstået og meget vellykket arrangement. I holdt, hvad I lovede. Tusind tak for jer i Showbizz Danmark".

Sonja & Torsten, Holbæk

"Det er måske kun 1 gang i livet, man holder sådan en fest og så er det jo dejligt, at alting er i orden og man kan se tilbage på en god oplevelse. Tak for hjælpen med musikken".

Mona Jørgensen, Slimminge

"Tusind tak for hurtig og kyndig vejledning i forbindelse med vores store fest. Det blev et rigtig godt arrangement"..

Hans Laursen

"Det var en stor lettelse at få hjælp til arrangementet og jeg takker mange gange for god inspiration og dialog gennem hele processen".

Frank Sørensen, Valby

"Super fin hjemmeside I har - nemt at finde inspiration og udfylde formularen, og fedt I lige følger op og ringer med mere information. Vi har booket bandet og glæder os til arrangementet til sommer. Tak for hjælpen".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
julie1
brug for hjælp?
Søg
Generic filters