forespørgselsliste

Din liste er tom >

Ingvar & Bandet

Ingvar & Bandet

De glade 60'ere for fuld udblæsning

Glem alt om Cuba-krisen, Vietnam-krigen og mordet på John F. Kennedy. 60`erne var også en masse fed musik: 


Er du til Beatles, Rolling Stones, Bob Dylan, Creedence Clearwater Revival, Elvis Presley eller andre af rockmusikkens helt store navne, så giver Ingvar & Bandet dig muligheden for et kvalificeret genhør med nogle af rockhistoriens største hits. Ingvar er uddannet skuespiller fra Århus Teater og modtager af LO’s kulturpris. Han har lavet alle former for teater og tv og har bl.a. medvirket i Rejseholdet og Bryggeren samt opnået en flot 3. plads på Top Charlie. Gennem årene har han arbejdet sammen med mange af landets bedste skuespillere og musikere. 


Torben Kastbjerg (trommer) har været med fra Bandets spæde start for næsten 20 år siden og giver orkesteret sit karakteristiske udtryk og unikke drive. Guitartroldmanden Lars Schroeder er kendt som sanger og guitarist i det succesfulde Århus-band, Soul Meeting. Mogens Balle (keyboard/bas) er ligeledes medlem af Soul Meeting og har desuden en fortid i bl.a. Bamses Venner. Per Hougaard, sørger for, at bassen lyder perfekt. Han har en lang musikkarriere bag sig og har som producer bl.a. arbejdet sammen med Peter Thorup og Ole Frimer. 


Tilsammen er de Ingvar & Bandet: En unik, svedig, kropsnær og danseglad rock’n’roll-oplevelse.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen