forespørgselsliste

Din liste er tom >

Drillenissen Oscar Juul Nissen

Drillenissen Oscar Juul Nissen

Drillenissen Oscar Juul Nissen er på spil igen

Artig har han nu aldrig været. Hvis der er noget han ikke må, så kommer han til at gøre det alligevel, fordi hans nysgerrighed og frækhed overgår sund fornuft.  I Nissefars kommode er der hemmeligheder, som Oscar aldrig må kigge efter, men børnene får ham altid overtalt til at kigge ned i de hemmelige skuffer. Der finder Oscar Juul Nissen en masse spændende ting, som inddrages i showet. Oscar kan dog ikke trylle, men tingene tryller med Oscar.   


Et magisk og underholdende show for hele familien. Oscar Juul Nissen figuren spilles af Kurt Flemming, som nok er mest kendt som Bakkens Pjerrot, et job som Kurt Flemming udførte i 23 år. Kurt Flemming har imponerende 25.000 forestillingers erfaring som Bakkens Pjerrot, Pjerrot i Tivoliland Aalborg, fra cirkusforestillinger og utallige turneer  i ind- og udland gennem sin flotte karriere som børneunderholder. 


Showet kan tilpasses efter ønske, men varighed er op til 1x40 min.   

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon
COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen