forespørgselsliste

Din liste er tom >

Claus Reiss

Claus Reiss

Festlig underholdning

Claus Reiss leverer et show, hvor du er sikker på, at gæsterne ikke har oplevet lignende nogensinde før. Claus Reiss er nemlig den eneste i Danmark, der optræder med en blanding af sækkepibe og stand-up comedy. Det er 100% original og sjov underholdning. 


Claus Reiss leverer et uhøjtideligt comedy-show, der er proppet med geniale jokes om sækkepiben, sine uheldige oplevelser og den skotske uniform sammensat med melodier som AC/DC’s “Thunderstruck”, Amazing Grace eller Star Wars temaet. 


Claus Reiss' Sækkepibe Comedy Show giver dig og festens deltagere en unik og hylende skæg oplevelse, hvor I bliver involveret på en sjov og underholdende måde. Han tilpasser altid sin optræden til arrangementets type og tone, så ikke to shows er ens. Claus optræder også på engelsk og har bl.a. optrådt på Edinburgh Comedy Festival. Der er med andre ord sikkerhed for festlig underholdning i særklasse med Claus Reiss.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen