forespørgselsliste

Din liste er tom >

Kalles World Tour

Kalles World Tour

Kunstneren, der kan lave musik på alt

Det eneste, man kan være sikker på, når Kalles World Tour står for underholdningen er, at man ikke kan være sikker på noget som helst. 


Kalle Mathiesen er uddannet trommeslager ved Rytmisk Musikkonservatorium og har skabt sit one-man-show ud fra devisen, at der er musik i alt, og alt er musik. Bevæbnet med loopstation, trommesæt, bas, balloner, pibedyr, ridderhjelm, boremaskine og omtrent alle mulige tænkelige genstande, der kan lave lyd og en god portion selvironi, serverer Kalle Mathiesen musikalsk underholdning i verdensklasse. 


Kalle Mathiesens mål er at optræde i alle lande i verden, og han er godt på vej både som gademusikant og under mere ordnede forhold. Basen er dog i Danmark, og han er efterhånden kendt fra både TV-programmerne Ramasjang, Natholdet, So Ein Ding, My Danish Collection og radioprogrammet Weekendsax på Radio 24/7. Kalle Mathiesen blev desuden skandinavisk mester i loopstation i 2013. En maskine der optager og gengiver lyde, som kan inkorporeres i musikken. 


Giv dine gæster en anderledes og fantastisk underholdende oplevelse og lad Kalles World Tour stå for underholdningen.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen