forespørgselsliste

Din liste er tom >

Morten Bech Band

Morten Bech Band

Et oplagt valg til enhver fest

Morten Bech Band er et meget velsammenspillet og dynamisk orkester, som forstår at underholde og levere varen. De tilpasser altid deres repertoire fra fest til fest, men fællesnævneren er, at de altid sørger for at levere et meget bredt og varieret udbud af numre. De har nøje udvalgt de bedste numre indenfor adskillige genrer, der repræsenterer et varieret udsnit af kunstnere. Således kan de spille noget for enhver smag, så alle har mulighed for komme ud på det fyldte dansegulv. 


Morten: keyboard, aku guitar, vokal, kor

Morten har gennem de sidste mange år spillet semiprofessionelt i det meste af Jylland til alle former for fester, som solo, i duo, trio og i orkester. Han har en god portion erfaring og professionalisme med i rygsækken, når han står bag ved tangenterne. Morten kan også bookes som solo til et helaftens arrangement og spiller også dinnerdelen til festen på keyboards.

Morten Bech kan også hyres solo eller som duo.Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

Til toppen