forespørgselsliste

Din liste er tom >

Mega Bordfodbold

Mega Bordfodbold

Populært fodboldspil

Hvis du altid har grublet over, hvordan livet som bordfodboldspiller egentlig er, har du nu chancen for at opleve det. 


Mega Bordfodbold, eller Human Table Football, som det hedder på engelsk, er et super populært spil, hvor to hold skal dyste mod hinanden. Spillet virker som et kæmpe bordfodboldspil, hvor spillerne er rigtige mennesker. Mega Bordfodbold spilles i to hold af 5-6 personer. Det gælder om at skabe et teamwork og trække i den rigtige retning, da man jo sidder fast på 'pinden' med fast afstand til med- og modspillere. Mega Bordfodbold er en aktivitet med konkurrence, sport og sjov, der er oplagt til firmafesten eller byfesten. 


Mega Bordfodbold kan også være en god aktivitet i forbindelse med teambuilding. Som de eneste i Danmark råder vi over hele 6 baner, så vi kan lave events, hvor mange mennesker kan deltage. Ønsker du, at vi skal stå for afviklingen, kan vi udarbejde konkurrencen for dig med deltagerkort, holdopstilling og en event-person, som styrer slagets gang. Du kan også selv stå for afviklingen, hvor vi bare kommer og stiller banerne op.


Varighed: Med afvikling 4 timer inkl. pause. Pladskrav: 14 x 7 x 3 meter. Strømkrav: 220 volt, 13 A.Pladskrav: 14x7x3 meter

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen