forespørgselsliste

Din liste er tom >
Oprettelsesdato:
28-09-2018
Titel:
Jubilær og rejsende i livsglæde
Stort billede:
kandis
Indhold:

For 35 år siden lød startskuddet til en hektisk karriere, som musiker og sanger for Johnny Hansen. Endnu et jubilæum kommer til om få måneder, nemlig 30 år som frontfigur i Kandis.


Som 18 årig kom Johnny med i sit første band som guitarist, de mange øvetimer gav pote og en plads på holdet med bandet Airport var sikret. Sideløbende skulle jobbet som elektrikerlæring passes i hverdagene og så stod den på musik i weekenden.


I 1989 dannede han Kandis og 4. januar 2019 har de 30 års jubilæum – Danmarks mest populære danseorkester med Johnny Hansen som frontfigur. Tusindvis af koncerter og op mod et halvt hundrede indspilninger af plader og album er det blevet til. Og der er snart ikke den kro, det hotel, det forsamlingshus eller den hal, som ikke har haft besøg af Kandis og fået skabt en fest.


Er der noget Kandis kan, så er det netop at skabe en fest, at få folk ud på dansegulvet og sikre en rigtig glad aften. I forbindelse med Kandis’ jubilæum udgives der en portrætfilm og en bog om de 30 års rejse med evig livsglæde.


Man forstår godt, at Kandis har en proppet kalender og deres popularitet er enorm. 2019 bliver helt sikkert et rigtig travlt jubilæumsår, så hvorfor ikke allerede nu booke og sikre en dato til en fest med dans og livsglæde?

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen