Book The Voice Connection på 70 27 03 07 - Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

The Voice Connection

Super rutinerede musikere og i særdeleshed sangere

Fundamentet i The Voice Connection er det vokale arbejde med de gode melodier og de smukke harmonier, understøttet af akustiske guitarer og flotte arrangementer. På visse numre vil der også være lækre backtracks, som giver melodierne endnu mere stemning.

Repertoiret omfatter sange fra Simon & Garfunkel, Eagles, Beatles – suppleret med flotte egne kompositoner. Der er blevet arbejdet intenst på at sikre autenticitet i udførelsen af sangene, og når de tre stemmer ”forbindes” i koret, findes det næppe flottere i vores lille kongerige.

The Voice Connection er for alle, der vil nyde en intens stemning af smukke sange og musik og som tør lade sig forføre i en harmonisk romance.

The Voice Connection består af Jens Peter Løkke og Klaus Phanareth både som vokaler, og så spiller de også guitar og percussion. Desuden består bandet også af Troels Skovagaard, der er vokal og spiller på både akustisk og elguitar.

Jens og Klaus var tidligere en del af The Boy’z - Danmarks første ”boyband”, der bl.a. var med i Dansk Melodi Grand Prix i både 1990 og 1991. De har turneret de danske musikscener tynde og var i 2 år Scala’s husorkester i København.

Klaus har skrevet masser af sange og musik til både teater- og danseforestillinger, film og forskellige bands. Han har spillet og sunget sammen med Jens Peter det meste af livet og sammen har de en helt unik klang.

Jens Peter er ved siden af The Voice Connection også ”Bryan” i det danske Bryan Adams Jam, som har hærget de danske musikscener.

Troels Skovgaard er en af landets bedste guitarister, som har medvirket på talrige musikudgivelser. Troels er også sangskriver og producer og har udgivet fem albums og en EP i eget navn. Senest albummet ”Selected”, som har nydt stor anmelderros, og som musikmediet Side33.dk har anbragt i kategorien "stærkt anbefalelsesværdige albums fra 2022".

Troels vandt i 2021 The UK Songwriting Contest i kategorien Jazz'n Blues med sangen "Wash my Blues away" fra EP'en "Someday my Ship will come in”.

Print
Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
julie1
brug for hjælp?
Søg
Generic filters