Varenavn:

Ann & Aberne

Detail billede print:
Overskrift til kunstnerbeskrivelse:

Aber for fuld musik og med skæg og ballade

Lang tekst:

Bandet sætter børn, forældre og bedsteforældre i gang med at danse, klappe og synge. Der er altid gang i hele kroppen, udsigt til smil på læben og sved på panden, når Ann & Aberne optræder. Musikken er oppe på den høje klinge med skæg, ballade og gode historier. 


Ann & Aberne spiller sange, som ikke bare skal lyttes til, men som også indbyder til leg og gætterier, kreativitet og fantasi. Koncerten byder på en aktiv dialog mellem børn og orkester på gulv og scene.


På bandets 5 CD-udgivelser har Ann & Aberne formået at lave en stribe iørefaldende sange, der rammer børnene, og beskriver deres virkelighed og hverdag. Musikken er rock, reggae og pop. 


Ann & Aberne har spillet et hav af koncerter på festivaler, til byfester og ved firmaarrangementer, på biblioteker, skoler og i børnehaver rundt i landet i mere end 15 år. Ann & Aberne ved, hvad der skal til for at skabe glæde og inddrage publikum, når de spiller legende og levende musik for alle. 


Ann er forsanger og aktiv frontfigur, og bag hende er de tre aber: Lars på trommer og percussion, og han slår hårdt! - Søren på bas og guitar og han er en anelse streng! - Aksel på keyboard, som spiller på mange tangenter!

Tlf. 70 27 03 07

Så behøver du kun at søge ét sted!