Varenavn:

Sweethearts

Detail billede print:
Overskrift til kunstnerbeskrivelse:

Gamle numre forklædt i diskorytmer

Lang tekst:

Ved hver koncert åbner Sweethearts publikums hjerter og får dem til at glemme det triste fra hverdagen. Sweethearts er derfor et af Danmarks mest populære partybands. Sammen med det farverige og forførende multitalent Pernille Højmark leverer bandet et uforglemmeligt sceneshow, hvor fest, stemning, humor og kærlighed går hånd i hånd til lyden af Sweethearts opdaterede fortolkninger af gamle dansktop hits. 


Med det platinvindende debutalbum 'Lyk’lig i en verden af musik' fik Sweethearts hele Danmark til at synge med på de gode gamle numre som 'Flower Power', 'Smilende Sussi' og 'Rør ved mig'. Albummet 'Lad hele verden danse' fik stemningen til at koge, og gamle kendinge som 'Jeg ringer på fredag', 'Pas på den knaldrøde gummibåd', 'Arrivederci Franz' og 'Hvis tårer var af guld ' skrev sig atter ind på hitlisterne, og sikrede Sweethearts platin for anden gang. 

En koncert med Sweethearts er derfor altid en festlig cocktail af gamle numre i diskorytmer – en cocktail, der beruser og forfører publikum ud på dansegulvet.

Tlf. 70 27 03 07

Så behøver du kun at søge ét sted!