Varenavn:

Michael Frederiksen

Detail billede print:
Overskrift til kunstnerbeskrivelse:

Det gælder om at holde på tegnebogen og gebisset

Lang tekst:

Stand-up comedy magic


Skal publikum vælte ned af stolene af grin, klage over at den vandfaste makeup løber ned over kinderne, og få rørt lattermusklerne som aldrig før? Så er Michaels nye Comedy Magic Show løsningen! (På dansk eller engelsk.)


Michael kan også bookes som tryllende konferencier til produktpræsentationer eller shows.


Stand-up comedy magic kan udføres i en voksen- eller familievenlig udgave. Publikumsdeltagelse på scenen giver følelsen af et uforudsigeligt sceneshow. Michael har selvfølgelig fuld kontrol hele tiden.


Close-up comedy magic


Michael Frederiksen har vundet flere 1. priser i denne kategori. Han underholder ved bordene under middagen eller går rundt blandt gæsterne. Er der flere end 100 gæster, anbefaler Michael gerne et par kolleger. Magi tæt på publikum er velegnet til festmiddage, receptioner, messer, udstillinger, butikker, og konferencer.


"Aldrig er magi og trylleri set bedre i et så flot og forrygende tempo. Magien er i luften, så man taber pusten. Tak for god underholdning"

Nils Wiinblad, Festdeltager, Carlson Wagonlit


"Tusind tak for endnu en super performance i forbindelse med vores årlige områdemøde. Jeg har fået mange rosende og anerkendende tilbagemeldinger på din optræden, så afgjort noget vi sagtens kan tåle at se mere af ved førstkommende lejlighed!Jeg kan kun tilslutte mig koret af begejstring: Du er i en klasse for sig. Du besidder nogle helt unikke fingerfærdigheder, og du formår at kombinere dem med et særligt talent for at underholde med en perfekt underspillet humor… Det fås ikke bedre. Jeg glæder mig allerede til vi ses næste gang"

Thomas Christian Olsen, Development & Optimization, Novozymes A/S


Tlf. 70 27 03 07

Så behøver du kun at søge ét sted!