Varenavn:

Kandis

Detail billede print:
Overskrift til kunstnerbeskrivelse:

De ukronede konger af Danktoppen

Lang tekst:

Kandis er Danmarks populæreste dansktop-orkester, som kan bookes til solistoptræden eller som helaftensband, hvor de spiller både diner- og dansemusik. Kandis har udgivet en lang række albums og leveret hits på stribe. Topunderholdning og en sikker succes er betegnelser, som bruges når Kandis skal beskrives kort og præcist. 


Fire unge fyre med hver sin musikalske baggrund satte i 1989 hinanden stævne for at danne et nyt orkester. Orkesterets navn blev Kandis. De unge fyre er nu blevet til fire unge mænd. De har i dag arbejdet orkesteret helt til tops, og gjort det til et af landets mest efterspurgte orkestre. 


Kandis kendes også under betegnelsen Danmarks populæreste orkester. En succes kommer sjældent alene. Den store succes på CD- og koncertsiden giver sig også udslag i Kandis' Fanklub. Klubben, som allerede nu har over 3.000 medlemmer, og er en af landets største fanklubber, vokser stadig med eksplosiv fart. 


Mange trofaste fans følger Kandis rundt i hele landet til de steder, hvor det er muligt at få en billet. Kandis og succes - to ord som følges ad.

Tlf. 70 27 03 07

Så behøver du kun at søge ét sted!