Varenavn:

Per Pallesen

Detail billede print:
Overskrift til kunstnerbeskrivelse:

Folkeeje og flair for underholdning

Lang tekst:

Per Pallesen har været til grin i en menneskealder. Han blev folkeeje som den flabede tjener Boldt i Matador - en figur, han byggede på en virkelig karakter fra hjembyen, Aars. 


Per Pallesen var gennem adskillige år drivkraften bag Hjørring Revyerne. Her opfandt han den legendariske figur 'Mathiesen' med hinkestenene, alpehuen og det uforløste forhold til fru Christoff spillet af Tommy Kenter. Per Pallesen er også kendt fra det musikalske og legendariske 'Pallesen & Pilmark flygelshow.' Per Pallesen er en populær kunstner til firma- og foreningsfester både som underholder og som konferencier. Han er aldrig bleg for at påtage sig en anderledes eller utraditionel opgave. Så tøv ikke med at få en uforglemmelig aften med denne alsidige herre. 


Per Pallesen kan også bestilles til at fortælle om sit eventyrlige sceneliv og privatlivet, der indimellem har givet skrammer, en ekskone, som han stadig er glad for, en ny livsledsager, som han elsker. Og om alle de andre han elsker. Plus et par stykker, som han bestemt ikke elsker. 


Per Pallesen har også en stor passion for vin, og han kan derfor også arrangeres som foredragsholder til f.eks. vinsmagning.

Tlf. 70 27 03 07

Så behøver du kun at søge ét sted!