Varenavn:

Dj ÖtZI Double

Detail billede print:
Overskrift til kunstnerbeskrivelse:

Det ultimative indslag til oktoberfesten, der får festen op på "kogepunktet"

Lang tekst:

”Meine Damen und Herren..Herzlich wilkommen”, lyder det på klingende tysk fra den tyske kunstner Kay Christiansen, når han gir den som DJ ÖTZI Double. For at gøre sin optræden så autentisk som muligt, speaker Kay gerne på tysk, men bare rolig; han behersker også det danske sprog.

I løbet af nul-komma-fem er stemningen helt i top, når de originale hits som ”Ein Stern”, ”Hey Baby”, ”Live is Life”, ”Anton aus Tirol” og også det såkaldte Ballermann hit ”Sweet Caroline”, i en lind strøm flyder ud af højttalerne.


Kay´s optræden river folk op af stolene. Hans personlighed og animerende optræden og show, inviterer alle til at synge, danse og fejre med, og der bliver skrålet og sunget med.


I 2004 gik Kay til frisøren. For at prøve noget nyt, lod han frisøren få frie hænder med saksen. Resultatet var fantastisk. Han lignede i den grad østrigeren Gerry Fridel, bedre kendt under kunstnernavnet DJ ÖTZI, og efterfølgende blev Kay ofte stoppet på gaden og bedt om et billede og en autograf. Herefter skriver Kay sin egen succeshistorie og tournerer nu rundt i Tyskland og skandinavien med sit show. 

Tlf. 70 27 03 07

Så behøver du kun at søge ét sted!