Varenavn:

GråSkæg

Detail billede print:
Overskrift til kunstnerbeskrivelse:

Den rare og flinke mand fra skoven i Thy

Lang tekst:

Man tror at GråSkæg er en eventyrlig figur,  men den er go´nok, - Han findes i virkeligheden.  Han bor nemlig ude i Naturpark Thy i en hyggelig lille hytte. Og det er lige  ham I har brug for  når børnene skal underholdes. Han er den mest charmerende og rare mand der findes, som kan få selv de mest generte børn op af stolen, og holde en fest når scenen indtages. 


Med et fantastisk scene show, hvor der både er sæbebobler og røg, formidler han sin egen historie med en rød tråd om naturen. Han kender alt til naturen, da han er bosat i hans gamle hus, midt i Nationalpark Thy. Sceneshowet består både af læring og en masse skæg. Børn som voksne griner i kor af ham, når han falder på halen, eller fortæller at han lige har vasket sin ræv! - En oplevelse og et rigtig godt show i børnehøjde. Der kan vælges mellem forskellige shows efter ønske. 


Gråskæg er kendt fra Danmark har Talent, hvor han dog kom galt afsted - men det er også hans slogan!   


Shopping centre, handelsstandsforeninger, byfester, privatfester eller hvad begivenheden måtte være, - Så prøv en optræden med Gråskæg. - Det er et godt valg. Tlf. 70 27 03 07

Så behøver du kun at søge ét sted!