Varenavn:

John & Aage

Detail billede print:
Overskrift til kunstnerbeskrivelse:

John & Aage lever!

Lang tekst:

Med deres energiske og meget morsomme show vælter kultduoen stadig huset til alle arrangementer lige fra firmafesten til den private festlighed og alt ind imellem.


John & Aage er også et oplagt valg som værter og konferencierer, da Aage sørger for at budskabet kommer frem, mens John står for løjerne. John & Aage kan engageres med eller uden eget lyd- og lysanlæg og scene. 


John & Aage hedder i virkeligheden Morten Lorentzen og Povl Erik Carstensen, men de har været mest kendt under deres dæknavne siden 1986, hvor de begyndte at lave underholdningsindslag til Kanal 2 i København.


Det umage par som i 90´erne henlagde Danmark i grin på grænsen til det hysteriske. Duoen kan stadig bookes til særlige arrangementer, og deres samlede værker er udgivet på DVD-film. I 2005 fortryllede “John og Aage” os atter med deres helt egen tv-udgave af H.C. Andersen eventyret “Toppen og bolden”.


John og Aage er stadig glade for at komme og optræde, og gør det jævnligt til firmafester og andre begivenheder. John og Aage er også perfekte til mere bundne opgaver. Hvis der er et budskab der skal formidles, eller et arrangement der skal afvikles, så skal Aage nok sørge for at det sker, mens John laver “rav” i den.

Tlf. 70 27 03 07

Så behøver du kun at søge ét sted!