Varenavn:

Danmarks Bedste Benny - Bennyevent

Detail billede print:
Overskrift til kunstnerbeskrivelse:

Book Danmarks eneste Benny imitator

Lang tekst:

”Så du videoen af Benny på facebook? Over 400.000 personer har set videoen på under en uge, og efterspørgslen på Benny’s optræden er enorm.


Hvem husker ikke Benny, hans grin, han ukuelige optimisme og ikke mindst hans "skide godt Egon" eller "for fan' Egon" Guldkornene er mange og Benny har helt sikkert bragt smilet frem hos mange mennesker. 


Benny's små hop og for korte bukser er heller ikke noget man lige glemmer og man husker ham i hvert fald rigtig godt med et flag i hånden, når der blev budt velkommen ved fængslet.


Nu kan Benny bookes og hvilken fuldstændig fantastisk Benny, det er Danmarks eneste Benny look-a-like. Præcis som de gode gamle dage fra filmene.


Vi tilbyder Bennyevent på følgende vilkår:


Som Walk around

Hvor han helt sikkert vil skabe opmærksomhed, liv og glade dage, samt masser af smil på læberne - dette egner sig godt til messer, markeder, receptioner, gågader o.lign. 


Indslag til festen

Benny kommer og holder en tale, uheldigvis opdager Benny, at det er den forkerte tale han har taget med - der må derfor rettes undervejs i talen, dette til stor morskab for selskabet. Der kan naturligvis tages billeder med Benny efterfølgende.

Tlf. 70 27 03 07

Så behøver du kun at søge ét sted!