Varenavn:

Danmarks Bedste Benny - Bennyevent

Detail billede print:
Overskrift til kunstnerbeskrivelse:

Danmarks eneste Benny imitator

Lang tekst:

Du får lyst til at sige ”Skidegodt, Benny”, når Danmarks eneste imitator af den elskelige og naive figur går på scenen. Videoen af Danmarks Bedste Benny har været set over 400.000 gang på Facebook på under en uge, og efterspørgslen på Danmarks Bedste Benny er derfor enorm. 


Hvem husker ikke Benny fra Olsen Banden, hans grin og han ukuelige optimisme. Guldkornene fra de velkendte replikker er mange, og Danmarks Bedste Benny Benny har helt sikkert bragt smilet frem hos mange mennesker. Benny's små hop og for korte bukser er heller ikke noget, man lige glemmer, og man husker ham i hvert fald rigtig godt med et flag i hånden, når der blev budt velkommen ved fængslet. 


Danmarks Bedste Benny kan bookes som en walk-around, hvor han vil skabe opmærksomhed, liv og glade dage, og det kan egne sig godt til arrangementer såsom messer, markeder, receptioner og gågader. 


Han kan også være det sjove indslag til festen, hvor Danmarks Bedste Benny kommer for at holde en tale, men uheldigvis opdager, at det er den forkerte tale, han har taget med – og det skaber en del morskab i selskabet. Efter showet kan der naturligvis tages billeder med Benny. 

Tlf. 70 27 03 07

Så behøver du kun at søge ét sted!