Varenavn:

Moonlight Rangers

Detail billede print:
Overskrift til kunstnerbeskrivelse:

Moonlight Rangers

Lang tekst:

Moonlight Rangers består af fire garvede musikere, der alle har deres rødder dybt forankret i countrymusikkens verden. Orkestrets medlemmer har alle en fortid i andre sammenhænge, hvor de bl.a. har været nomineret til ”bedste udenlandske countryband” i forskellige awardshows i USA, hvor det også er endt med hele 3 priser, og har turneret landet rundt på de danske scener.


Orkesteret er kendt for at komme langt ud over scenekanten, med deres meget livlige optræden, der ikke mindst bliver styret af forsangeren Martin Maiböll, alias ”Texas Jack”, der udover at være en dygtig musiker og sanger, også er kendt for sine mange år som entertainer i dansk showbizz, og er herigennem kendt for sit fortryllende og morsomme trylleshow og cowboyshow , hvor såvel børn som voksne føler sig bjergtaget og underholdt.


Repertoiret består af god traditionelt countrymusik som vi kender det, krydret med nyere allerede evergreens og ballader fra store amerikanske kunstnere som bl.a. Alan Jackson, Toby Keith, Johnny Cash,  George Strait, Dwight Yoakam m.fl.


Oplev Moonlight Rangers og få en forrygende dag/aften!

Tlf. 70 27 03 07

Så behøver du kun at søge ét sted!