Varenavn:

Michelle Birkballe

Detail billede print:
Overskrift til kunstnerbeskrivelse:

Michelle Birkballe

Lang tekst:

Michelle, den jyske, hæse sangerinde, som både kan synge følsomme ballader og give den som rå, hæsblæsende rocksangerinde. 


Hun startede allerede som barn, hvor hun dannede et børneband, medvirkede i musicals, og som 12 årig begyndte hun at spille guitar, og som 18 årig flyttede hun til Århus hvor hun ernærede sig som rengøringskone og som værtshus musiker. 


Hun Dannede som 20 årig et band hvor de udelukkende spillede hendes egne sange - sidenhen har hun været fast inventar på de danske scener rundt i landet samt udgivet 6 albums - både på dansk og på engelsk. Hun har sågar også spillet opvarmning for Status Quo, Walter Trout og Bon Jovi.


Michelle er en storyteller, og formår at fortælle sine historier, og synge hendes selvskrevne sange, så man bliver helt grebet, og som ofte er så hudløst ærligt at det går lige i hjertet på publikum


 - og så dén der helt specielle hæse, sødmefyldte stemme og musikken der præger præg af hun helt klart er en rock and roller af den gamle skole. Hendes egne tekster krydres med favoritter fra blues-rock-kataloget i helt personlig fortolkning. Hele vejen igennem : Old school rock&roll . 


Michelle har tidligere spillet på dansk, men egner sig bare bedst til sit amerikansk inspirerede blues rock, så man kan være sikker på man får en aften med hæsblæsende stemme, et swingende band og masse af gode historier. Tænk Janis Joplin, tænk Suzi Quatro og Bonnie Raiit - og tilsæt så lige dén der helt specielle, hæse Michelle-sødme "


- Michelle SKAL bare opleves live

Tlf. 70 27 03 07

Så behøver du kun at søge ét sted!