Varenavn:

Amin Jensen

Detail billede print:
Overskrift til kunstnerbeskrivelse:

Underholdning i storformat

Lang tekst:

Amin Jensen rammer alle med sit show. Amin Jensen underholder uden at lefle eller gå under bæltestedet. Med livagtige lydeffekter, charmerende selvironi, præcise parodier og sin mundharpe som makker er Amin Jensen underholdning, så det batter. Komikeren og entertaineren har førhen arbejdet som taxichauffør, dørmand, massør, vinduespudser og gaffeltruckchauffør, og han har den dag i dag udviklet sig til en af Danmarks allerstørste entertainere. 


Amin Jensen er entertainer, mere end han er stand-up-komiker. For selvom han er et produkt af den danske stand-up-genre, har han formået at udvikle sig, og han benytter sig i dag af alle sine talenter, som dækker over både komik, parodier og sang. Har man først oplevet Amin Jensen for fuld udblæsning med hans store stemme, mundharpen på tværs i det store gab og hans utrolige timing, kan man ikke gøre andet end at overgive sig. 

Amin Jensen er på én gang utrolig morsom og charmerende, hvad enten han kommer steppende hen over scenen eller giver den i al sin magt og vælde som parodist. Det virker altid utroligt elegant, og det er netop det, der kendetegner Amin Jensen. Amin Jensen er gennemmusikalsk og spiller på mange instrumenter. Amin Jensen er også en af de få entertainere, der selv skriver alle sine tekster og sin musik. Tag ikke fejl af det skikkelige ydre, for under overfladen syder og bobler det med vanvittige indfald og oftest en meget hurtig replik direkte til publikum.

Tlf. 70 27 03 07

Så behøver du kun at søge ét sted!