Varenavn:

Comedy & Drummedy

Detail billede print:
Overskrift til kunstnerbeskrivelse:

Med Madsen & Mathiesen

Lang tekst:

Der er dømt vanvittig musikalsk Drummedy med trommeslageren og komikeren Kalle Mathiesen, og Stand-up og impro med den altid sjove Lasse Madsen. 


En bragende god improvisator

Lasse Madsens imponerende evne inden for improvisation og inddragelse af publikum gør hvert show helt unikt. Lasse Madsen arbejder ud fra én sætning: ”Det skal være sjovt, og det er min opgave, at få folk til at grine.”
Til trods for Lasse Madsens unge alder har han allerede optrådt til Zulu Comedy Galla og på festivalen, samt medvirket på utalige Stand-up arrangementer med bl.a. Thomas Warberg, Carsten bang og Christian Fuhlendorff og medvirket både radio og tv programmer.

Lasse Madsen blev præsenteret som et af de nye håb inden for dansk stand-up ved Zulu Comedy Galla'en i 2017.


Vanvittig morsom Drummedy

Det eneste man kan være sikker på, når Kalle går på scenen er, at man ikke kan være sikker på noget som helst. Kalle Mathiesen uddannet trommeslager ved Rytmisk Musikkonservatorium og har skabt sit one man show ud fra devisen, at ”Der er musik i alt og alt er musik”.
Bevæbnet med loopstation, trommesæt, bas, balloner, pivedyr, ridderhjelm, boremaskine og omtrent alle mulige tænkelige genstande, der kan lave lyd og en god portion selvironi, serverer Kalle Mathiesen musikalsk underholdning i verdensklasse.
Kalle er efterhånden kendt fra både TV-programmerne Ramasjang, Natholdet, So Ein Ding, My Danish collection og radioprogrammet Weekendsax på Radio 24/7.

Kalle Mathiesen blev desuden skandinavisk mester i loopstation i 2013. En maskine der optager og gengiver lyde, som kan inkorporeres i musikken.

Tlf. 70 27 03 07

Så behøver du kun at søge ét sted!