Varenavn:

Skinken synger Bamse

Detail billede print:
Overskrift til kunstnerbeskrivelse:

Et genhør med alle de gode sange fra Flemming ”Bamse” Jørgensen.

Lang tekst:

I 2018 kunne Bamses Venner have fejret 45 års jubilæum, da bandet blev dannet i 1973. Fem år senere fødtes en dreng i jylland, for hvem Bamse fik en stor betydning. Drengen hedder René Jakobsen og da han som teenager begyndte at spille musik, var Bamse en af grundpillerne i repertoiret. René fik stor succes som musiker, og rejste i mange år med store bands i Danmark og udland. Endvidere har Rene været backing for mange kendte danske solister bl.a. Jacob Haugaard, Amin Jensen m.fl., og fik med tiden tilnavnet ”den Skrigende Skinke”.

Ofte er Renés stemme blevet sammenlignet med Flemming ”Bamse” Jørgensen og mange opfordringer går på de kendte melodier, når René er på scenen. 

Idéen med at lave et Bamse Show er nu søsat og med et flot repertoire af både kendte og mindre kendte numre fra Bamses store katalog, tager René nu på landevejen. Han har sin faste guitarist og saxofonist Kenny med som support, og vi tør godt love, der bliver fest, farver og stemning, når de går på scenen og synger alle de fede Bamse hits. Varighed 3 x 45 min. eller 2 x 60 min. 

Tlf. 70 27 03 07

Så behøver du kun at søge ét sted!