Varenavn:

Thop tegner monstre og laver monstermasker

Detail billede print:
Overskrift til kunstnerbeskrivelse:

Vi tegner monstre og laver monstermasker

Lang tekst:

Splinter-ny idé til Halloween med den kendte illustrator Thomas Friis Pedersen (Thop), som er specielt dygtig til at tegne livagtige monstre og uhyggelige skabninger. På denne workshop tegner Thop for børnene og lærer dem samtidig teknikkerne, så de selv kan tegne deres egne monstre. Og som noget helt nyt laver Thop og hans assistent også fantastiske monstermasker sammen med børnene.


På denne workshop kan børnene se ham tegne live på sin iPad samtidig med det hele vises på en storskærm, så børnene kan følge med og lære undervejs. Alle børn kan deltage, for Thop viser, hvordan man kommer igang fra begyndelsen, og medbringer også færdige tegninger, der kan farvelægges til de børn, der hellere vil starte her. Thop tegner og underholder altid i børnehøjde og der vil være noget at lære for børn i alle aldre. Og faktisk er voksne mere end velkomne også.


Indbygget i workshoppen er også mulighed for at lave sin egen monstermaske, enten fra bunden eller med et af de fortrykte ansigter. Børnene får naturligvis lov til at tage deres maske med hjem og så er årets Halloween kostume allerede godt på vej.

Tlf. 70 27 03 07

Så behøver du kun at søge ét sted!