Varenavn:

Bitter Moon

Detail billede print:
Overskrift til kunstnerbeskrivelse:

Et eftertragtet navn på den jyske musikscene

Lang tekst:

Bitter Moon er et yderst rutineret festorkester der oser af energi og spilleglæde. Bag Bitter Moon står fire garvede musikere, som virkelig forstår at trykke den af. Der er ingen tvivl om, at disse fyre virkelig går på scenen for at skabe en fest.

Bitter Moon har stor succes med at sætte gang i alle slags fester fra halballer til byfester, firmafester, julefrokoster, private arrangementer,... Intet arrangement er hverken for stort eller for småt.

Der er garanti for, at alle får mulighed for at røre sig på dansegulvet, da Bitter Moon spiller et meget bredt repetoire af hits fra 50’erne frem til i dag:

HELMIG, BAMSE, GASOLIN, DANSKE GRANDPRIX HITS, KIM LARSEN, EAGLES,CREEDENCE CLEARWATER REVIVAL, DODO AND THE DODOS, GNAGS, TV-2, LARSLILHOLT, LEONARD COHEN, POLICE, RASMUS SEEBACH, MEDINA, VOLBEAT, DAD, TØSEDRENGENE, ROBBIE WILLIAMS OG MEGET MERE...

Sætlisten, der består af flere hundrede numre, tilpasses altid det enkelte arrangement og justeres løbende undervejs for at give de bedste betingelser for en god fest. Bitter Moon kan levere alt fra dansemusik til en privatfest til helaftensløsninger med både diner musik og festmusik (evt. suppleret med DJ i pauserne). Uanset hvilken løsning der ønskes, kan I være sikre på en topprofessionel afvikling.

Med et lys- og lydanlæg der altid tilpasses til det enkelte arrangement, kan I vide jer sikre på, at Bitter Moon leverer et produkt, som er skræddersyet efter jeres ønsker, uanset om festen foregår på en café, i det lokale forsamlingshus eller i en større idrætshal.


Tlf. 70 27 03 07

Så behøver du kun at søge ét sted!