Varenavn:

Sofie Østergaard fra Ramasjang

Detail billede print:
Overskrift til kunstnerbeskrivelse:

Danse workshop for børn i alle aldre

Lang tekst:

Sofie Østergaard har lavet børne-tv i mange år, hvor hun bl.a. har været vært på DRs Ramasjang. Børnene kender også Sofie Østergaard som vært på MGP, Ramasjang Ræs og mange andre Ramasjang-programmer. 


Sofie Østergaard er også danser og har undervist i dans for alle aldersgrupper. Sofie Østergaard mener, at alle har et forhold til dans, om det er fra fredag aften klokken 20:00, brudevalsen eller den ugentlige dansetime, så møder alle dans på et eller andet tidspunkt i deres liv. 


Sofie Østergaard kan undervise i stort set alle stilarter, men det mest populære er børnedans, som er en blanding af hiphop, disko, breakdance, electric boogie og showdance. Sofie Østergaard danser mest for børn og unge, eftersom de kender hende fra tv. Det gode ved Sofie Østergaard og hendes dansearrangementer er, at børnene bliver inddraget og danser med. 


Med Sofie Østergaard og hendes workshop er der bestemt også noget for forældrene, for det er faktisk ret sjov at være 8 år gammel og se sin far kaste håndtegn og danse hiphop.

Tlf. 70 27 03 07

Så behøver du kun at søge ét sted!