Varenavn:

Prop & Berta

Detail billede print:
Overskrift til kunstnerbeskrivelse:

Dukketeater med de elskede børnefigurer

Lang tekst:

Den kendte historie om den lille tykke mand Prop, hans talende ko Berta og deres mange spændende oplevelser i skoven sammen med tyttebøvserne. 


Der er tale om et spektakulært dukketeater i 3D med stor underholdningsværdi for både børn og voksne. Herlige historier med masser af skæg og ballade af forfatteren Bent Solhof. Prop og Berta er de bedste venner og lever i et gammelt hus i udkanten af skoven. De ønsker at leve i fred og fordragelighed med deres naboer. Inde i skoven bor den onde heks Fullatrix, som ikke kan lide naboer. Hun er fuld af magiske tricks, og ved hjælp af disse prøver hun at skræmme Prop og Berta til at flytte. De tager kampen op. Sammen med deres gode venner, tyttebøvserne, klarer de sig på finurlig vis igennem rigtig mange udfordringer. Se om det lykkedes heksen at skræmme Prop og Berta og deres venner. Dukkefører Kenneth Baun interagerer med børnene, uanset om det er et arrangement med få eller 400 tilskuere. 


I forestillingen er der tænkt på det hele. De flotte rammer med fladskærm som baggrundskulisse, som dukkerne kan hoppe ind og ud af, kombineret med en flot lydkulisse, giver teatret et unikt udtryk. De kendte sange fra Prop og Bertas univers er naturligvis også en del af forestillingen.  

Tlf. 70 27 03 07

Så behøver du kun at søge ét sted!