Varenavn:

Alex Thelander

Detail billede print:
Overskrift til kunstnerbeskrivelse:

En Ironisk komiker der vægter originalitet

Lang tekst:

Alex Thelander bidrager med et frisk pust til den etablerede stand up scene – ydmyg, men kender sit værd, tilbagelænet uden at være lad, direkte og til tider provokerende med en ironisk distance.


Alex Thelander formår, igennem sin afslappede stil, at få publikums fulde opmærksomhed, så snart han træder ind på en scene. Alex Thelanders humor spænder bredt. Han tager udgangspunkt i sit eget liv samt i verden omkring sig. Han undrer sig over ting, mange slet ikke ville skænke en tanke, og så ligner han stadig en lille dreng. Ifølge Alex selv, kan han ikke gå forbi en børnehave på tur, uden at ende inde på rækken sammen med de andre børn.


Han har varmet op for Anders Matthesen og samlet et vognlæs af stand-up erfaring fra der, hvor der er kontant afregning fra publikum - på Open Mike scenerne i hele landet.


I 2011 tog Alex et mega skridt ud i rampelyset, da han optrådte i forbindelse med ZULU Comedy Galla, som et af de 3 nye håb. En angstprovokerende oplevelse at stå i Operaen foran en sal fuld af kolleger. Dette klarede han i vanlig skarpe, hurtige og kontante stil.


3 x var lykkens gang for Alex, da han i februar 2013, sammen med 78 andre håbefulde unge stand-up komikere, stillede op i DM i Stand-up og i et udsolgt Bremen, 15. marts, tog titlen som vinder af DM i Stand-Up 2013. 

Tlf. 70 27 03 07

Så behøver du kun at søge ét sted!