Varenavn:

Tina Siel & Tine Lilholt/m pianist

Detail billede print:
Overskrift til kunstnerbeskrivelse:

En unik trio til julekoncerten

Lang tekst:

Tina Siel & Tine Lilholt med pianist er et unikt samarbejde med Tina Siel, Tine Lilholt og pianisten Knud Erik Thrane omkring kirke og julekoncerter. Denne unikke trio har igennem de seneste år arbejdet sammen og lavet mange succesfulde koncerter i de danske kirker, forsamlingshuse og koncertsale. 


Koncerterne er meget stemningsfyldte og indeholder musik i alle genrer. Trioen har valgt at koncentrere sig om tre temaer, forår, efterår og jul. Programmerne er sammensat af årstidens sange og salmer og arrangementerne giver plads til det smukke samspil, såvel som solist-præstationer. Trioen klæder hinanden fantastisk, og den vil til enhver lejlighed efterlade publikum i god stemning og højt humør. 

Tina Siel er den landskendte sangerinde, som igennem mange år har været professionel sanger med mange udgivelser bag sig. Hun er kendt for sin fløjlsbløde stemme. Tina har en unik evne til at finde ind i sangens sjæl og vil føre publikum både stemningsfuldt og humoristisk igennem programmet. Tine Lilholt spiller forskellige fløjter og harpe og er mest kendt for sine mange år i Lars Lilholt band. Tine spiller uforglemmeligt smukt på fløjte og er et geni til at finde ind i fløjtens sjæl i sine flotte improvisationer. Tine vil ved koncerterne ligeledes fremføre solistnumre med sin klassiske baggrund. Harpen er blevet Tine Lilholts andet instrument, som hun mestrer og fremfører både som akkompagnement og i solistnumre. Udover at turnere er Tine Lilholt ansat som kirkesanger i Arden Kirke.

Tlf. 70 27 03 07

Så behøver du kun at søge ét sted!