forespørgselsliste

Din liste er tom >

Grethe Mogensen

Grethe Mogensen

Foredrag med Grethe Mogensen - For de danske pensionister

Grethe Mogensen er et glædeligt gensyn for Danmarks ældre publikum. Festlige Grethe Mogensen kan opleves i et populært pensionistprogram med masser af viser, operettetoner, syng-med-potpourrier og sjove anekdoter.


Grethe Mogensen blev uddannet på Privatteatrenes Elevskole og har siden da medvirket i en række film, operetter og revyer. Mange husker også Grethe Mogensen fra de populære ”Syng Med” - programmer DR sendte i monopolets dage. I selskab med Grethe Mogensen og hendes dygtige pianist får dine gæster en festlig aften, hvor der også bliver mulighed for at synge med på sangene.

 

Grethe Mogensen kan også engageres med foredraget 'mit spændende teaterliv', hvor fokus sættes på tivolioptræden og sang. Hør Grethe Mogensen, som med humor, lune og festlige indslag fortæller om 40 forrygende år med: Cirkusrevyer, teater- og filmroller, underholdende Tv-programmer med bl.a. Otto Leisner og ikke mindst for sin tid sammen med Volmer Sørensen på Amager Scenen.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

Til toppen