forespørgselsliste

Din liste er tom >

Texas Jack

Texas Jack

Danmarks eneste Wild West Show

Super fedt show med Texas Jack. Et show, som er velegnet for såvel børn som voksne. Et par gribbe cruiser over den lille by. Der er stille. Som stilhed før stormen. Hovedgaden ligger øde hen, kun forstyrret af lyden fra et par saloondøre, der åbner og lukker.

Vi befinder os i en anden tid, et andet sted. Nærmere bestemt Texas, dengang seksløbere, sheriffer og showgirls udgjorde dagens orden. Men snart brydes stilheden og hold nu fast, for Texas Jack tager dig gennem et forrygende show. Der er fuld fart på lige fra start, når indbegrebet af en ægte cowboy svinger sine lassos lige så skarpt som sin tunge. Texas Jack er af en særlig støbning og formår at underholde såvel børn som voksne.

Som den eneste i Danmark jonglerer han med sine revolvere, så man straks hensættes til den klassiske scene fra 'High noon'. Sekundet efter er han i gang med en tryllekunst, så elegant at man tryllebundet må undre sig. Texas Jack er en sand multikunstner. Hele tiden har han sit publikum med, børn som voksne. Der trylles, jongleres og underholdes, så det er en fryd.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon
COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen