forespørgselsliste

Din liste er tom >

Sigurd Barrett - Sigurds Bjørnetime

Sigurd Barrett -  Sigurds Bjørnetime

Danmarks mest elskede børneentertainer

Gennem de seneste årtier har Sigurd Barrett været kendt i hele Danmark for sine tv-shows på DR og fra masser af live-shows over hele landet. Sigurd Barrett er et sikkert trækplaster for hele familien, når han går på scenen med sit uhyre populære børneshow. Selvfølgelig er Bjørnen Bjørn altid med på scenen, når Sigurd Barrett optræder. 


Showet tager først og fremmest sit udgangspunkt i universet fra DR-programmet Sigurds Bjørnetime, hvor Sigurd Barrett er sammen med sin bedste ven Bjørn, der leger sig igennem dagen. 


Sigurd Barrett og Sigurds Bjørnetime er musikalsk underholdning for børn i alle aldre. Sigurd Barrett aktiverer alle i det medrivende show, hvor alle de kendte rekvisitter fra programmet er med. 


Sigurd Barrett er kendt for sit store musikalske og komiske talent, og han kommer i den grad ud over scenekanten. Sigurd Barrett underholder årligt med op til 150 shows i butikscentre, ved konferencer, til firma- og privatarrangementer, på festivaler og sammen med sit showband, Sigurd Barrett & the Cigars.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon
COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen