forespørgselsliste

Din liste er tom >

Sherif Haps

Sherif Haps

Danmarks skøreste cowboy

Sherif Haps skyder på det hele med sjov, charme og flot scene-optræden. Med sherifstjerne, seksløber og sin trofaste følgesvend Guffe, indtager Sherif Haps scenen i fuldt firspring. Der er fart over feltet, når Sheriffen fra det Vilde Vest og den frække grib Guffe blænder op for deres helt forrygende show.


Sherif Haps er børneentertainer af et særligt format, og når han optræder, kan publikum opleve både sang, musik, bugtaleri, trylleri og ballonsjov i et alsidigt show. Sherif Haps er scenevant og bevæger sig både sikkert på scenen og nede blandt publikum. Han er en formidabel bugtaler og så kan han både trylle og fremtrylle alskens ballondyr til børnene. I showet er der også sjove sange – ja ovenikøbet en duet mellem Sherif Haps og Gribben Guffe.


Showet foregå i Sherif Haps' “univers”, og scenen er prydet med et flot bagtæppe. Der medbringes lydanlæg til ca. 250-300 publikummer – alt i alt en super professionel børne/familie-underholder.


Om Sherif Haps og Guffe

Sherif Haps er Sherif i “Lovløse Lille”, en lille by i det Vilde Vest. I ”Lovløse Lille” har Sherif Haps sit hyr med at styre byens indbyggere, der nok ikke har den største respekt for byens Sherif. Der er heller meget respekt at spore fra Sherif Haps´ tro følgesvend Gribben Guffe, der hele tiden driller. Sherif Haps har fået Guffe af en indiansk medicinmand. Guffe er en Grib – men Medicinmanden har fortryllet Guffe. Guffe er derfor ikke nogen helt almindelig grib – den tror nemlig den er en papegøje og snakker løs hele tiden.

Sherif Haps & Guffe har gennem de senere år turneret over hele landet med deres morsomme show, hvor de har begejstret tusindvis af glade danskere ved festivaler, sommerfester, byfester, forenings - og firmafester og juleshows - alle steder med stor succes og lattergaranti for det

fremmødte publikum. Sherif Haps & Guffe er hos en del af de mindste så populære, at de under hovedpuden sover med et billede – ikke af mor, far eller bedstemor – men derimod et billede af Sherif Haps og Guffe.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

Til toppen