forespørgselsliste

Din liste er tom >

Sebastians Skøre Safarishow

Sebastians Skøre Safarishow

Musikalsk show i den farlig og fornøjelige jungle

Sebastians Skøre Safarishow er et afsindigt morsomt show, der bejler kraftigt til titlen som det bedste af sin art. Det er et topkomisk og bundmusikalsk studie i veltømret børneunderholdning. Sebastian Klein styrer med forbilledligt overblik og talent begivenhedernes gang i junglen. 


Han præsenterer og præsterer et sandt overflødighedshorn af sprudlende tryllenumre, grinagtige sange, besynderlige danse og forrygende artistnumre. Han kombinerer gøgl, zoologi, musik og komik, mens han strør om sig med ustyrligt morsomme numre til glæde og morskab for både børn og voksne. 

Publikum præsenteres undervejs for søde dyr, der også er enormt og vildt farlige. Der er garanti for 100% god underholdning hele showet igennem, og de voksne må også finde sig i at vride sig af grin undervejs. 

Sebastian Kleins skøre påfund og danse bakkes op af musikerne Niklas Schneiderman (guitar og kor) og Aleksander Thastum (Bongo/Cajon og kor).

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon
COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen