forespørgselsliste

Din liste er tom >

Finn Nørbygaard

Finn Nørbygaard

Tillykke med din krise

Finn Nørbygaard er en rutineret entertainer i den danske underholdningsbranche og er kendt for en lang række showturneer, TV-shows, fjernsynsreklamer og sit samarbejde med Jacob Haugaard. 


Finn Nørbygaard laver nu også foredrag, og de fylder mere og mere i hans kalender. Finn Nørbygaard er især populær med foredraget ”Tillykke med din krise – en komiker bag facaden”. Mange virksomheder har haft brug for en formidler som Finn Nørbygaard, der kan tale ud fra sine personlige erfaringer og brede erfaringerne ud, så de også bliver interessante for andre mennesker. 


For Finn Nørbygaard er krisen en invitation til at udvikle nye siden af sin personlighed. Det kan være den snublesten, som kan vække den personlige proces i retning af større indsigt og et meningsfyldt liv. 


Finn Nørbygaard kan på sin helt egen facon fastholde publikum i sin hule hånd. Som foredragsholder formår Finn Nørbygaard at efterlade deltagerne både underholdt og klogere. Desuden er Finn Nørbygaards foredrag altid tilpasset den konkrete målgruppe og sammensat efter kundens ønsker.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon
COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen