forespørgselsliste

Din liste er tom >

Mek Pek

Mek Pek

Børnenes ven gennem mere end to årtier

Mek Pek har gennem mere end 20 år opbygget et solidt image som alle børnenes ven. Med en udsædvanlig energi, humor og oprigtig glæde underholder han børn, deres forældre og alle andre barnlige sjæle. 


Mek Pek er godt kendt i Danmark og har mange udgivelser og shows bag sig. Med i omegnen af 100 koncerter om året kan man godt undre sig over, hvorfor et show med Mek Pek aldrig bliver en kedelig eller triviel opvisning. Det skyldes, at Mek Pek har en eminent sans for det enkelte publikum. Hvert eneste job er for ham en ny og spændende udfordring, og det er hver gang lige vigtigt for ham, at publikum får en god og unik oplevelse med hjem. 


Mek Pek kan også bookes til juleshow. Julerepertoiret vil bestå af numre fra diverse Åh Abe og Habbasut udgivelser samt julepladen Nissekys og Stjernedrys. I anledningen af julen har Mek Pek selvfølgelig sit nisseoutfit på.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon
COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen