forespørgselsliste

Din liste er tom >

Klovnen Don Carlos

Klovnen Don Carlos

Artisteri og klovneri i topklasse

Klovnen Don Carlos repræsenterer den klassiske klovnetradition. Det er vildt morsom parodikunst, og når det som her serveres med professionalisme og charme, for så ruller latteren. 


Don Carlos klovneshow er et show, der har hentet sin inspiration fra cirkusverdenen. Man møder bl.a. Don Carlos som en tryllekunstner, der får sutsko til at svæve; som en jonglør, der hvirvler rundt med tallerkner og kartofler, som ethjulet cykelekspert og musikalsk klovn. Og når han optræder med sin cirkusskole, kan især de yngste blandt tilskuerne glæde sig til måske at blive ”stjerne for en dag” i Don Carlos festlige klovneshow. 


Klovnen Don Carlos, hvis rigtige navn er Mogens Koelmeyer, startede som elev på Mimeskole i Paris. Siden da har han i mange år været fastansat som klovn i Legoland, turneret med Cirkus Mascot og Cirkus Krone, optrådt i T.V, ved byfester, storcentre og børnehaver over hele landet.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen