forespørgselsliste

Din liste er tom >

Henrik Christensen

Henrik Christensen

Tryllebinder alt og alle

Henrik Christensen, international tryllekunstner fra Fyn, tilbyder en overraskende, morsom og magisk oplevelse til enhver lejlighed.


Solistoptræden


Henrik præsenterer en dynamisk optræden, der efterlader alle i den helt rigtige magiske stemning. En herlig magisk cocktail af Henriks tryllenumre serveret med et glimt i øjet tilsat international charme, underfundig humor og masser af selvironi. Henriks show foregår i en direkte dialog med publikum i bedste stand-up comedy stil med masser af rappe replikker og friske bemærkninger. Showet opføres for hele selskabet på én gang. Varighed 30-40 minutter.


Close-up trylleri


Henrik tryller her for en enkelt lille gruppe gæster ad gangen - f.eks. under kaffen ...hør, hvor blev cognac’en af? ...oplev de mest utrolige kortkunster ... kun baseret på Henriks fingerfærdighed ...spillekort bliver forvandlede ...bolde forsvinder og dukker op igen i tilskuernes hænder ...mønter forsvinder - ned i lommen? op i ærmet? ...Henrik udfører sine ”mirakler” lige foran øjnene på jer ...pas på I ikke får kaffen i den gale hals! ...på en morsom og venligt drillende facon. Intelligent og udfordrende underholdning. Varighed efter aftale.


Nyhed - Trylleworkshop


Kunne I tænke jer en anderledes aktivitet til personaledagen? Henrik tilbyder jer en sjov og spændende trylleworkshop. Deltagerne vil lære at trylle med reb, kort, aviser, mønter m.v. Naturligvis får deltagerne alle de nødvendige rekvisitter med sig hjem, så de kan underholde familie og venner med deres nye færdigheder.

Varighed og deltager antal efter aftale.


Børneforestilling


Henrik tryllebinder børn i alle aldre.

Lad børnene opleve en forestilling fyldt med nye, sjove tryllerier og en masse skæg og ballade med balloner m.v. Underholdning, som børnene med garanti er helt vilde med! Tryllerierne er tilrettelagt, så børnene deltager aktivt i alt det, der foregår. Enkelte børn får lov til at hjælpe tryllekunstneren, mens de øvrige børn alle er med til at få magien til at virke. Og alle børn, som assisterer tryllekunstneren, bliver begavet med en flot ballonfigur.

Et populært og perfekt indslag til fastelavnsfesten, julefesten, fødselsdagen m.v. Varighed 30-40 minutter.

Forestillingen kan også tilrettelægges som en familieforestilling, hvor hele familien inddrages i tryllerierne.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon
COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen