forespørgselsliste

Din liste er tom >

Emil Thorup

Emil Thorup

Foredrag med Emil Thorup - Gør noget ud af dig selv!

Emil Thorup er et af landets store ikoner i underholdningsbranchen. Emil Thorup blev kendt for sin rolle som TV-vært på DR MAMA, samt for sin medvirken i Casper Christensens underholdningsprogram 'Aloha'. Emil Thorup har også været vært på det danske Melodi Grand Prix på DR1 og meget mere.


Emil Thorup byder på to forskellige foredrag: "Gør noget ud af dig selv!" og "Sådan skaber I Jer selv". Førstnævnte tager udgangspunkt  i Emil Thorups debutbog, ”Stil med Emil”, der er en komplet stilguide til tidens modige mænd. Emil Thorup rammer med dette foredrag mænd og kvinder i alle aldre. Emil Thorup fokuserer på vigtigheden af at vi forholder os til vores udseende, og på de mange fordele vi kan skabe både i vores arbejdsliv og i vores privatliv. Sammen med de kvindelige deltagere klæder Emil Thorup i bogstaveligste forstand tidens mand af til sokkeholderne, men han gør det med stor charme og med en fantastisk selvironi som det helt toneangivende element i foredraget. 


Med det andet foredrag "Sådan skaber I Jer selv" henvender Emil Thorup sig til det unge publikum. Med udgangspunkt i at styrke deltagernes selvværd og tro på fremtiden sætter Emil Thorup i dette personlige foredrag fokus på vigtigheden i, at unge selv har ansvaret for at skabe sig det liv de drømmer om – og et liv, der er værd at stå op til – hver morgen. Emil Thorup giver sine deltagere troen på og lysten til at ville noget ekstraordinært og kæmpe for at opnå det. 


Emil Thorup kan også bookes som enten gæste-DJ eller konferencier, og uanset hvilken af de tre roller, han bookes til, er en ting sikkert: Det bliver en oplevelse at få besøg af den karakteristiske fyr.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen