forespørgselsliste

Din liste er tom >

Dorte Rømer

Dorte Rømer

Et show, der rammer plet til dit arrangement

Dorte Rømer er Danmarks første kvindelige stand-up-komikere, og hun er stadig aktiv på scenen. Dorte Rømer har specialiseret sig i at lave et målrettet show, hvor hun bliver briefet om festen eller arrangementet, inden hun kommer, og dermed laver Dorte Rømer et målrettet show til dit publikum. 


Dorte Rømer begyndte med at lave stand-up på DIN's i 1989, og hun har siden turneret landet tyndt og optrådt på de fleste danske stand-up scener som Boltens Gård, Comedy Zoo, Comedy Store og de danske 'offentlige' scener samt på DR, TV2 og TV-Danmark. 

Dorte Rømer er i dag pensioneret fra offentlige café- og klubshows, og hun turnerer nu med specialskrevne shows, der er skrevet til hver enkelt kunde. Her kan Dorte Rømer nemlig kombinere erfaring med trang til research, skuespil, manuskriptskrivning og stand-up på bedste vis. 

Dorte Rømer er en læsehest og drager enorm nytte af underlig viden, når hun laver shows. Efter en grundig briefing fra en 'muldvarp' skrives showet til jer, om jer og for jer. Firmaer eller privatpersoner bestiller og bestemmer lige præcis, hvad showet må og skal handle om. Hvad enten det er en kick-off-arrangement eller en firmafest - måske med en overraskende indgang som 'den nye LEAN konsulent', den 'vrede nabo' eller 'den hæse norske sælger'. 

Idéer har Dorte Rømer nok af, og der er sikkerhed for, at én af dem vil ramme plet til jeres næste arrangement.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen