forespørgselsliste

Din liste er tom >

Cowboyklovnen Bang-Bang

Cowboyklovnen Bang-Bang

Danmarks eneste cowboyklovn

Når Cowboyklovnen Bang-Bang er på scenen, er der altid fart på. Som regel starter han med sin kendingsmelodi, som overraskende har titlen 'Bang-Bang'. Den sang er der efterhånden mange børn som kender og kan synge med på. Selvfølgelig kan Bang-Bang også svinge med lasso (det skal en cowboy kunne), men han kan også trylle med lassoen og lave forskellige rebtricks.

Bang-Bang er også rigtig god til at ramme med sin pistol. Han kan skyde balloner i stykker på lang afstand. Nogle gange får en fra publikum lov til skyde med hans seksløber og får muligheden for, at se om han eller hun kan ramme. Bang-Bang kan også piske med pisk, kaste med knive, stikke en brændende fakkel igennem armen uden at komme til skade og meget mere.

Cowboyklovnen elsker at spille og synge, og derfor har han skrevet mange sange, også nogle som publikum kan være med til. Her må man stampe med fødderne, klappe på lårene, klappe på maven og ryste på hovedet. Glæd dig til et sceneshow med vrinsk i –- yehaaaaw!

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen