forespørgselsliste

Din liste er tom >

Chapper

Chapper

Festlige Chapper kendt fra DRs børneprogrammer

Chapper er børnenes skøre ven og har været en fremtrædende person i DRs børneprogrammer. 


Chapper har bl.a. medvirket i følgende programmer: ”Fjernsyn For Dig”, ”Hvaffor en Hånd - med Chapper”, ”Blå Barracuda”, ”Temli Væmli”, ”Fandango – med Chapper” og ”Radio For Dig - Fandangoradio” og i 2012 kunne man se Chapper som én af videnskabsmændende i DR´s Julekalender ”Julestjerner”. 


Chapper optræder bl.a. med et show, hvori der indgår musik og sang, tegning samt historier, der omhandler spændende facts fra vores vidunderlige verden, men det helt store hit for børnene er ”Beatbox-skolen”. Ved hjælp af en tavle forklarer Chapper med nogle få tegninger, hvordan et beat laves, og hvordan man kan lære at holde rytmen. Chapper forklarer også, hvordan man selv kan skrive en rap, og så rappe den ind over beatet. Hele salen gynger, når Chapper og børnene ”rapper” til deres eget beat. Med sig på scenen har Chapper sin gode ven og musiker Igor, som spiller guitar og synger med. 


Med Chapper får du et festligt show med to skøre spasmagere, der elsker at fyre den af over for børnene.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon
COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen