forespørgselsliste

Din liste er tom >

Benny Schumann

Benny Schumann

Danmarks populæreste cirkusartist

Benny Schumann optræder med sine fantastiske cirkusnumre. Det er akrobatik, bugtaleri og klovneri for alle pengene, når Benny Schumann underholder. Benny Schumann er familieunderholdning på højt niveau, og med en stor underholdningsværdi. Et godt indslag, - også til skoler og institutioner. Schumann-navnet har i mere end 150 år været indbegrebet af ordet cirkus. Denne tradition videreføres stadig i Danmark af Benny Schumann, der allerede som barn startede i artist og klovnefaget.

At kalde ham revolutionær indenfor cirkusverdenen er nok at overdrive, men han var blandt de første, der skabte 'en-mands cirkusforestillingen', uden at tabe tråden og hjertet til det oprindelige. Med mange års erfaring fra internationale og danske arrangementer, har han med sin originale sammensætning af diverse cirkusnumre, klovnerier og musik, skabt unikke forestillinger, som kan få både børn, unge og voksne til at more sig kongeligt sammen.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon
COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen