forespørgselsliste

Din liste er tom >

Clement Kjersgaard

Clement Kjersgaard

Mester i politik, religion og presse

Den kritiske, hurtigttalende Clement Kjersgaard er en vellidt TV-vært, som gennem de sidste mange år har slået sit navn fast som en særdeles markant TV-journalist på DR. 


Clement Kjersgaard har bl.a. med sit helt eget talkshow på DR2 taget danskere med storm, når han river politikere og samfundsdebattører rundt i debatmanegen med sine spydige spørgsmål. Foredrag af Clement Kjersgaard er mindst lige så interessante og spændende. 


Et foredrag af Clement Kjersgaard omhandler bl.a.: Dansk politik, amerikansk politik, innovation og kreativitet, magt og ledelse, medierne, journalistik, politisk kommunikation, globalisering, religionens rolle i dagens Danmark, Danmark mellem USA og Europa, innovation og ledelse, verden siden 11. september og meget mere. 


Med Clement Kjersgaard ved roret er publikum og arrangører sikre på at få serveret et foredrag, der er velforberedt og nærværende. Clement Kjersgaard bestræber sig på at være frygtløs, og jo mere han er til stede, jo mere er publikum til stede.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon
COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen