forespørgselsliste

Din liste er tom >

Christine Feldthaus

Christine Feldthaus

Foredrag med Christine Feldthaus - Hvad har danskerne egentligt gang i?

Christine Feldthaus er livsstilseksperten kendt fra "Kender du typen". Christine Feldthaus er en meget efterspurgt foredragsholder, og skal man lave en aftale med Christine, skal man være ude i god tid. 


Christine Feldthaus tilbyder flere forskellige foredrag og indlæg af varierende tema og længde, hvor omdrejningspunktet er livsstil og levemåder blandt os danskere. Christine Feldthaus laver også gerne et skræddersyet oplæg, således at indholdet er nøje tilpasset publikum eller en udvalgt branche eller målgruppe. Christine Feldthaus er bl.a. kendt for foredraget 'Hvad har danskerne egentligt gang i?' Et humoristisk og til tider sarkastisk portræt af danskernes holdninger, adfærd, forbrug og livsstil. 


I selskab med Christine Feldthaus hører vi bl.a. om, hvilke tendenser i samfundet påvirker den enkelte, hvorfor mænd bruger mere og mere tid på toilettet, og hvorfor de fjerner uønsket hårvækst, som aldrig før? Christine Feldthaus spørger om, Hvem det egentlig lige er, der har opfundet samtalekøkkenet, hvorfor kvinderne bliver mere og mere stressede - og hvorfor de tyr til aromaterapi, fyldte chokolader og selvhjælpsbøger? Hvorfor børnene i stigende grad udvikler sig til curlingbørn, der lever i cyberspace og betragter forældre som tjenere på 5-stjernede luksushoteller. En aften i selskab med Christine Feldthaus, vil gå rent ind hos personalet eller hos dine kunder.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

Til toppen