forespørgselsliste

Din liste er tom >

Lone Wolf Kirkegaard

Lone Wolf Kirkegaard

Bodypaint og ansigtssmaling i topklasse

Siden 2004 har Lone Wolf Kirkegaard underholdt børn, teenagere og voksne med sin fantasifulde ansigtsmaling til alt fra firmafester og åbent hus til open by-night og store events. Hun bruger selvfølgelig paraben- og parfumefri sminke og selvom en ansigtsmaling kun tager 3-5 minutter, er der mange detaljer med. Der er altid tid til at høre, hvad børnene gerne vil have, og det er sjældent, der bliver malet to ens designs.

Lones ansigtsmaling er tit fyldt med søde og skræmmende dyr, blomster motiver og uhyggelige monstre, samt diverse mønstre, fra tribals til henna inspireret. Der kan også blive malet på armen, hvis det er foretrukket. Til temaarrangementer kan hun tilbyde ansigtsmaling og matchende kostume –til, Halloween / horror, jul, western, karneval, cirkus, 1001 nat (mavedanserkostume eller indisk kjole), safari, pirat, høstfest, ja kun fantasien sætter grænser. I 2008 vandt hun DM i bodypaint, i 2010 blev hun nr. 8 til VM i ansigtsmaling, og i 2012 kom hun på en fornem 3. plads.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon
COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

Til toppen