forespørgselsliste

Din liste er tom >

Hiroyo

Hiroyo

Japansk frihåndstegner og ansigtsmaler

Alle elsker ansigtsmaling. 


Og derfor er vi stolte af at kunne præsentere japansk fødte Hiroyo, som professionelt maler flotte og seje ansigter både på de helt små børn og på større piger og drenge. Der er mulighed for mange forskellige motiver alt efter tema og ønske. Hiroyo medbringer kort med alverdens forskellige motiver, så det gælder bare om at finde lige det motiv, som børnene ønsker sig. 


Børnene kan også få skrevet deres navn eller stjernetegn på armen eller andet sted på kroppen med flotte japanske tegn. Eller der kan tegnes smukke dyr, blomster mm direkte på kroppen. Og det tager kun få minutter. Vil børnene selv prøve at skrive deres navn på japansk, kan hun også lære dem det. Hiroyo er oprindelig uddannet tøjdesigner i Japan, men har uddannet sig til pædagogmedhjælper i Danmark og arbejder deltid i en SFO. Hiroyo er vant til at omgås børn, hun taler naturligvis dansk, og børnene er altid meget glade for hende.


Der bruges naturligvis kun allergivenlige produkter, som let kan vaskes af.


Julesminke

I juletiden kommer Hiroyo og maler ansigter med julemotiver som f.eks, mus, hjerter, kræmmerhuse, nisser, pakker osv.


Halloween

Til Halloween kan I få besøg af den søde heks. Hun elsker at male børnenes ansigter i alle former for uhyggelige motiver som Dracula, hekse, græskar, uhyggelige vampyrer osv.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon
COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen